Pages

Sunday, March 21, 2010

Konsert LIFELINE 4 GAZA

KONSERT "LIFELINE 4 GAZA" | Break The Siege

DAPATKAN TIKET DARI WAKIL-WAKIL JUALAN DI LOKASI BERHAMPIRAN ANDA BERMULA 21 MAC 2010

Tarikh:
26 Mac 2010

Lokasi:
Dewan Serba Guna
Masjid WP Kuala Lumpur
Jalan Duta
(Pihak urusetia terpaksa mencari dewan yang lebih besar kerana permintaan yang amat tinggi)

Masa:
7.00mlm hingga 11.30mlm

Special Appearances:

Introducing:
Kumpulan Daie

Harga Tiket:
Dewasa & Kanak-Kanak - RM10.00
VIP - RM30.00
(Tiket hanya untuk Derma kepada Palestin)

Anjuran:
Majlis Perundingan Pertubuhan-pertubuhan Islam Malaysia (MAPIM)
& Gabungan NGO-NGO di Malaysia

Tentatif
7.30PM: Solat Maghrib Berjemaah di Masjid Wilayah & Solat Hajat
8.30PM: Solat Isya Berjemaah di Masjid Wilayah
9.00PM: Konsert Nasyid
11.45PM: Tamat

Jualan Tiket
Hanya 2000 tiket sahaja disediakan.
Dapatkan tiket SEGERA melalui wakil kami di mengikut lokasi berikut

Shah Alam@Klang@UiTM Shah Alam
Adam Kadir | 013 404 4787
M.Zakiran | 019 939 0304

Petaling Jaya@UM
Anaqi Ahmad Salleh | 013 590 0750
Nu’man | 013 434 0685

Subang
Mus’ab | 012 954 7861

Kuala Lumpur@UTM KL
Fauzan | 019 566 0576
Abu Dzar | 013 356 8932

Gombak@UiAM
Syed Zulfaqar | 013 384 5475
Muhammad Siddiqi | 013 296 8637

Kajang@Bangi@ Sepang@UKM@ UPM
Zamri | 013 779 5217
Abu Ubaidah | 013 628 4940

Pandan Indah
Hudzaifah | 019 987 4594

Negeri Sembilan
Hussein ’Azeemi | 019 610 6916

Melaka
Khalid Al-Walid | 019 734 1984

Atau dapatkan di kaunter promosi bergerak kami pada 21 Mac 2010

SHAH ALAM
9.00pagi | Pasar Ahad Berhampiran Stadium Melawati
11.00pagi | Plaza Alam Centre

KL CENTRE
2.00 petang

KLCC
4.30 petang

Atau dapatkan di kaunter tiket di pintu masuk Dewan Serbaguna Masjid Wilayah Persekutuan pada 26 Mac nanti.

Sebarkan kepada rakan-rakan.
Semua dijemput hadir!
  • Tiket VIP adalah terbuka kepada sesiapa yang ingin tempat di hadapan pentas tanpa kerusi
  • Dewan adalah tanpa kerusi dan tiket adalah hanya utk masuk ke dewan sahaja sebagai sumbangan kepada Palestin
  • Lelaki & Perempuan diasingkan
  • Mohon share aktiviti ini di wall saudara/i. Copy link event ini kemudian post di mana-mana group atau page
  • Bahan sebaran seperti poster, banner & flyer boleh minta pada urusetia di email lifeline4gazahs@ gmail.com
Hubungi Kami:
Urusetia KONSERT "LIFELINE 4 GAZA"
Sdr Khalid Al-Walid: 0197341984
Sdr Muhammad Zakiran Mahmud: 0199390304
Sdr Anaqi Ahmad Salleh: 0135900750

About Us
Lifeline 4 Gaza, or Talian Hayat Untuk Gaza as we read it in Bahasa Melayu, is a collaborative effort between Malaysian NGOs to join an international campaign to break years of Israel siege on Gaza. We are working along with Free Gaza Movement who is based in Cyprus, IHH in Turkey, MERC and Kispa Indonesia, and other NGOs from USA, Greece, France, Germany, Italy, Venezuella and many more.The fortilla is expected to depart Istanbul on 15th May 2010, comprising 20 ships and cargo boats to be laden with building supplies, generators, medical equipment and educational materials. They will sail through the Mediterranean Sea, carrying members of Parliament from countries around the world as well as high-profile journalists and human rights activists. Lets break the siege now, before it’s too late! For the Malaysian charter, the efforts are being carried out by collaborations of, among others, the following NGOs:
  • HALUAN Palestin
  • Palestine Centre for Excellence (PACE)
  • Jamaah Islah Malaysia (JIM)
  • Aqsa Syarif
  • Pertubuhan Mawaddah Malaysia
  • Viva Palestina Malaysia
  • Majlis Perundingan Pertubuhan-pertubuh an Islam Malaysia (MAPIM)

4 comments:

Muhammad Hussaini Khairudin said...

Jumpa di sana!

Mashizaki Keikan said...

Time2 ni time yang kritikal bagi kami di sini. Hoho~ takleh nak ke mana sangat.

Tak dapat pergi pun, at least mengajak orang pun jadi lah.

Humayra' said...

tambahan..

kat booth JIM Media (PACE)di PWTC ada jual tiket juga.. smlm baru jumpa beli..

may Allah bless!

Mashizaki Keikan said...

owh, thanks for the info!

Twitter Updates

    follow me on Twitter
    "Jalan dakwah hanya satu. Jalan inilah yang dilalui oleh Rasulullah s.a.w. dan para sahabat baginda. Demikian juga kita dan para pendokong dakwah, sama-sama melaluinya berpandukan taufik dari Allah s.w.t. Kita dan mereka melaluinya berbekalkan iman, amal, mahabbah (kasih sayang) dan ukhuwwah (persaudaraan). Rasulullah s.a.w. menyeru mereka kepada iman dan amal, kemudian menyatupadukan hati-hati mereka di atas dasar mahabbah dan ukhuwwah. Berpadulah kekuatan iman, kekuatan akidah dan kekuatan kesatuan. Jadilah jamaah mereka jamaah yang ideal sebagai model. Kalimahnya mesti lahir dan dakwahnya pasti menang walaupun ditentang oleh seluruh penghuni muka bumi ini." [Syeikh Mustafa Masyhur]