Pages

Tuesday, November 2, 2010

Lama Menyepi

Sudah agak lama saya tidak menulis di blog ini, dan ternyata dalam tempoh dua bulan tersebut blogger telah menambah beberapa features baru. Setelah lama, baru kini mereka ada sistem statistik integrasi. Sebelum ini, saya terpaksa menggunakan Google Analytics.

'Ala kulli hal, di dalam kesempatan yang ada ini, saya dengan berbesar hatinya ingin menjemput sesiapa yang pernah mengenali saya secara peribadi, ke walimah saya dengan perincian di bawah;

Sila klik pada gambar untuk lebih jelas...

Sebelah Kelantan; Nikah dan Walimah. Insya Allah pada 19hb November.
RSVP: klik!

Sebelah Johor; Walimah sebelah lelaki. Seperti biasa di Dewan Alumni UTM.
RSVP: klik!

Bagi sesiapa yang nak datang boleh klik pada link-link RSVP seperti yang diberikan di bawah gambar-gambar tersebut. Untuk menjawab di RSVP tersebut, anda perlu menggunakan akaun facebook anda.

Terima kasih.

14 comments:

Muhammad Hussaini Khairudin said...

Kasih diterima!

AmirSyafiq said...

ehem.
bicara.para.bakal2.

lagenda pejuang islam said...

salam
1) mabruk!
2) semoga dapat menjadi suami yang baik dan soleh
3) 1 step further selepas fardhi muslim..tahniah

+akufobia+ said...

tahniah.

Mashizaki Keikan said...

Terima kasih kepada semua...

DiNa-DiaNa said...

selamat menjadi bakal pengantin baru..

semoga berbahagia hingga ke anak cucu...(",)

Mashizaki Keikan said...

Terima kasih... terima kasih... Tapi, tak naklah sampai anak-cucu je... Kalau boleh nak sampai syurga la insya Allah.

Tarhata Kiran said...

owh dah nak nikah eh...

tahniah...

semoga bahagia hingga ke syurga...:)

Mashizaki Keikan said...

Eh, eh... Buat-buat tak tau pulak?

Kalau macam tu nak ucap jugak lah... Tahniah jugak, sebab dah nak kawen jugak.

Insya'Allah, moga bahagia hingga ke syurga.

"اللهم بارك لنا وبارك علينا وجمع بيننا في خير"

Tarhata Kiran said...

terima kasih atas ucapannya...

jemput datang rumah yer..

and selamat datang...

Nadia Havez said...

berbalas-balas pula mereka berdua di sini.. so sweet.. :)

tahniah kepada ammar dan baizura.. moga bahagia hingga ke syurga..

Mashizaki Keikan said...

Hahaha~ Macam lawak lah pulak... Terima kasih mendoakan...

TK said...

...:)

Anonymous said...

apekah?

Twitter Updates

    follow me on Twitter
    "Jalan dakwah hanya satu. Jalan inilah yang dilalui oleh Rasulullah s.a.w. dan para sahabat baginda. Demikian juga kita dan para pendokong dakwah, sama-sama melaluinya berpandukan taufik dari Allah s.w.t. Kita dan mereka melaluinya berbekalkan iman, amal, mahabbah (kasih sayang) dan ukhuwwah (persaudaraan). Rasulullah s.a.w. menyeru mereka kepada iman dan amal, kemudian menyatupadukan hati-hati mereka di atas dasar mahabbah dan ukhuwwah. Berpadulah kekuatan iman, kekuatan akidah dan kekuatan kesatuan. Jadilah jamaah mereka jamaah yang ideal sebagai model. Kalimahnya mesti lahir dan dakwahnya pasti menang walaupun ditentang oleh seluruh penghuni muka bumi ini." [Syeikh Mustafa Masyhur]