Pages

Thursday, June 3, 2010

Pidato Penasihat Aqsa Syarif

Pada hari penyerahan memo, beberapa wakil NGO telah memberikan sepatah dua kata. Di antara mereka ialah ustaz Wan Subki Wan Salleh selaku penasihat al-Aqsa as-Syarif Bhd. Sebuah penyampaian yang cukup padat dan bersemangat! Nah dikongsikan secara bersama:


Sebagai satu pengumuman, insya Allah pada hari Jumaat ini, akan diadakan demo secara besar-besaran membantah tindakan kejam Zionis Israel yang telah menyerang kapal Mava Marmara dan menghalang misi kemanusiaan Freedom Flotilla dari sampai ke tanah Gaza.

Lawati KipasMukasurat (fanpage) Aqsa Syarif di MukaBuku (facebook) untuk maklumat lanjut ---> Click!

--
Nota: Kredit to AO for the picture.

1 comment:

+akufobia+ said...

terasakan ruh selasa.

Twitter Updates

    follow me on Twitter
    "Jalan dakwah hanya satu. Jalan inilah yang dilalui oleh Rasulullah s.a.w. dan para sahabat baginda. Demikian juga kita dan para pendokong dakwah, sama-sama melaluinya berpandukan taufik dari Allah s.w.t. Kita dan mereka melaluinya berbekalkan iman, amal, mahabbah (kasih sayang) dan ukhuwwah (persaudaraan). Rasulullah s.a.w. menyeru mereka kepada iman dan amal, kemudian menyatupadukan hati-hati mereka di atas dasar mahabbah dan ukhuwwah. Berpadulah kekuatan iman, kekuatan akidah dan kekuatan kesatuan. Jadilah jamaah mereka jamaah yang ideal sebagai model. Kalimahnya mesti lahir dan dakwahnya pasti menang walaupun ditentang oleh seluruh penghuni muka bumi ini." [Syeikh Mustafa Masyhur]